Nors Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos kapitonas sekmadienį prieš Kauno „Žalgirį“ žaidė 8 minutes, o antradienio vakarą plušėjo bendroje treniruotėje, nuspręsta patausoti žaidėją ir leisti jam pilnai išsigydyti kojos traumą.

31-erių vidurio puolėjui yra patemptas ir sumuštas raumuo, klubo svetainė internete cituoja to paties pavadinimo interneto portalą.

A. Kavaliauskas Europos taurės turnyre per penkerias rungtynes vidutiniškai rinko po 10,2 taško ir 5,8 atkovoto kamuolio.

Aurimo Jasiliono treniruojama sostinės ekipa šį vakarą nuo 19 val. stos į akistatą su Solnoko „Olaj“ klubu, kurį pirmame tarpusavio mače sutriuškino net 89:65.

Abi komandos savo sąskaitose turi po 2 pergales ir 4 pralaimėjimus, todėl šių rungtynių kaina – itin didelė norint žengti į LAST-32 etapą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)