Pranešama, kad vienas pirmųjų įsigyti abonementų atvyko sostinės vicemeras Linas Kvedaravičius. Jis įsigijo net šešis, o du iš jų buvo skirti Vilniaus merui Remigijui Šimašiui.

„Žinoma, kad pirkau pačius brangiausius, nes reikia griebti geras vietas, kol yra, - ragino L.Kvedaravičius. - Matome, kad pati prekybos pradžia yra labai linksma, o seni ekipos gerbėjai džiaugiasi mažomis kainomis. Tai yra labai sveikintinas klubo vadovų žingsnis.

Tikrieji šios komandos sirgaliai, kurie myli krepšinį turi puikią progą ateiti kartu su savo šeimomis bei draugais ir palaikyti sostinės ekipą.“


L. Kvedaravičius teigė, jog kol kas daugelis sprendimų buvo atlikti tinkamai, tačiau dabar tuo pačiu turi atsakyti ir komandos sudėtį lipdantys klubo vadovai.

„Dabar belieka laukti tik naujienų, kurios yra susijusios su sudėtimi, - svarstė sostinės vicemeras. - Labai svarbu, kad komanda artėjančiais metais būtų konkurencinga, o tuomet žaidėjai tikrai pritrauks žiūrovus į areną. Juk galų gale žmonės rezultatą mato aikštėje.

Žaidėjų atranka šiuo metu vyksta labai intensyviai ir manau, kad jau greitai sulauksime žinių, kurios ypač domina sirgalius.“

Primename, kad pigiausių komandos abonementų kaina - vos 35 eurai, kuriuos sumokėję aistruoliai turės galimybę stebėti visas komandos namų rungtynes Europos taurėje bei Lietuvos krepšinio lygos čempionate.

Sumokėję 35, 55 arba 75 eurus (priklausomai nuo pasirinkto sektoriaus) krepšinio aistruoliai turės galimybę stebėti 18 LKL čempionato bei 5 Europos taurės rungtynes. Vėliau ir kovas atkrintamosiose varžybose.

Ateinantį sezoną kur kas daugiau susitikimų vyks „Siemens“ arenoje, kurioje planuojama žaisti visas Europos taurės dvikovas bei LKL reguliariojo sezono rungtynes su „Žalgiriu“, „Lietkabeliu“ ir „Neptūnu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)