Į „Šiaulių“ komandą, kurioje žaidė ir praėjusį sezoną, klubas išsiunčia 23-ejų metų R. Giedratį, skelbia lrytas.lt.

198 cm ūgio krepšininkas į Vilniaus klubą persikėlė tik prieš šį sezoną, tačiau naujojo komandos trenerio T. Pačėso žaidimo schemose vietos taip ir neatrado.

Skelbiama, kad toks sprendimas priimtas dėl didelės konkurencijos komandoje, o Šiauliuose ilgalaikę sutartį su Vilniaus klubu turintis žaidėjas gaus kur kas daugiau laiko tobulėti. Jokių pretenzijų klubas R. Giedraičiui neturi ir į sostinės klubą turėtų sugrįžti ateinančiame sezone.

„Lietuvos ryto“ komandoje R. Giedraitis Europos taurės turnyre per 17 min. vidutiniškai rinkdavo po 6,1 taško, o LKL čempionate per 16 min. – po 7 taškus.

Savaitgalį vykusiose Karaliaus Mindaugo taurės varžybų finale, kuriame triumfavo vilniečiai, R. Giedraitis net nebuvo įtrauktas į mačo protokolą.

Kol kas neaišku, ką T. Pačėsas darys su įžaidėjų grandies krepšininkais, kurių komandos sudėtyje yra net keturi – Kendrickas Brownas, Denisas Lukašovas, Adas Juškevičius ir Žygimantas Janavičius.

LKL turnyro lentelėje „Lietuvos rytas“ (20/5) yra antras, o „Šiauliai“ (10/15) – septinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)