Rungtynės prasidėjo takliu Rusijos ekipos krepšininkų tritaškiu, tačiau Lorence'as Robertsas į tai atsakė galingu dėjimu. Netrukus svečiai pelnė dar du taškus, tačiau L. Robertsas vėl stojo prie baudų metimo linijos (5:9). Jonas Valančiūnas įspūdingai blokavo metimą, o greitos vilniečių atakos smaigalyje atsidūręs Artūras Jomantas išlygino rezultatą (11:11). Aleksandras Rasičius pataikė iš toli, Renaldas Seibutis pataikė iš po krepšio ir "Lietuvos ryto" pranašumas tapo 5 taškai (18:13).

J.Valančiūnas stojo prie baudų metimo linijos ir "Lietuvos rytas" susikrovė dar didesnį pranašumą (24:15). Netrukus Steponas Babrauskas smeigė tritaškį ir po pirmojo kėlinio "Lietuvos rytas" jau turėjo dviženklį pranašumą (27:16).

Antrasis kėlinys prasidėjo taikliu Tyrese'o Rice'o dvitaškiu. Predragas Samardžiskis pelnė du taškus iš po krepšio, T.Rice'as pataikė iš toli ir Vilniaus klubas susikrovė jau 18 taškų pranašumą (36:18). Iki antro kėlinio pabaigos likus daugiau nei minutei T.Rice'as sumetė abi baudas, tačiau "Jenisej" taip pat atsakė dvitaškiu (50:29).

Trečiasis kėlinys prasidėjo taikliu Andrėjaus Kamarovskio dvitaškiu, tačiau R.Seibutis atsakė tritaškiu (55:34). A.Jomantas pelnė du taškus ir komandas skyrė jau 27 taškai (66:39). Lonny Baxteris stojo prie baudų metimo linijos, tačiau tik vienas krepšininko metimas pasiekė tikslą. Tuo tarpu J.Valančiūnas taip pat gavo progą mesti baudų metimus ir ja pasinaudojo (70:40). Kėlinio pabaigoje Steponas Babrauskas smeigė tritaškį (79:44).

Paskutinio ketvirčio pradžioje iš po krepšio pataikė P.Samardžiskis. Vos po akimirkos makedonas pelnė du taškus su pražnaga, baudos metimas skriejo pro šalį, tačiau T.Rice'as pataikė iš toli (86:44). Vilmantas Dilys pataikė dvitaškį, pelnė šimtąjį tašką ir baigė Krasnojarsko klubo triuškinimą (101:62).

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją