Likus žaisti 23 sekundes Spenceris Butterfieldas įmetė tolimą dvitaškį ir sumažino „Lietuvos ryto“ pranašumą iki keturių taškų (76:80).

Kitoje atakoje Adas Juškevičius įmetė vieną baudos metimą (74:81), tačiau netrukus Saulius Kulvietis pataikė iš po krepšio (78:81).

Vis dėlto prasižengti privalėję „Juventus“ krepšininkai tai padarė tik sudeginę septynias sekundes. Likus trims sekundėms Kendrickas Brownas stojo prie baudų metimų linijos bei užtikrino savo komandos pergalę (83:78).

Pirmose rungtynėse „Lietuvos rytas“ namie laimėjo tik po atkaklios kovos 85:83. Mačo pabaigoje atrodė, kad „Juventus“ išlygino rezultatą, tačiau Martyno Linkevičiaus taiklus metimas iš po krepšio buvo jau po sirenos.

„Juventus“: Chavaughnas Lewisas 19 (7 atk. kam., 7 rez. perd.), Laurynas Samėnas 14, Saulius Kulvietis 12, Spenceris Butterfieldas ir Arminas Urbutis (7 atk. kam.) po 11.

„Lietuvos rytas“: Antanas Kavaliauskas 16, Kšištofas Lavrinovičius 13, Gediminas Orelikas 9, Kendrickas Brownas ir Adas Juškevičius po 8.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)