Rengtis Europos pirmenybėms Lietuvos krepšininkai pradės liepos 26-ąją, kai Kaune susirinks pasitikrinti sveikatą. Treniruočių stovyklą Palangoje numatoma pradėti liepos 28 dieną. Pirmosios kontrolinės rungtynės su Latvija rugpjūčio 12-ąją bus surengtos 70-metį švęsiančioje Kauno sporto halėje, o po dviejų dienų abi rinktinės dar kartą susikaus Rygoje.

Tiesiai iš Rygos Ramūno Butauto auklėtiniai skris į Ispanijos sostinę Madridą, kur rugpjūčio 18-20 d. dalyvaus keturių ekipų turnyre – kartu su šeimininkais ispanais, Slovėnijos ir Didžiosios Britanijos krepšininkais.

Iš Madrido Lietuvos rinktinė keliaus į Graikijos sostinėje rugpjūčio 24-26 d. rengiamą tradicinį Akropolio taurės turnyrą. Su graikais ir lietuviais jame startuos Rusijos ir Serbijos komandos.

Į Europos čempionatą lietuviai išvyks rugsėjo 5-ąją ir po dviejų dienų kovas pradės Vroclave.

D grupėje Lietuvos rinktinės varžovai bus Turkijos, Bulgarijos ir Lenkijos krepšininkai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją