Balandžio 23-iąją „Žalgirio“ arenoje vyksiančioje krepšinio šventėje bus apžvelgta beveik šimtametė populiariausios Lietuvos sporto šakos istorija, įvertintos labiausiai nusipelniusios krepšinio asmenybės ir komandos, padovanojusios sirgaliams įspūdingiausias pergales ir geriausias emocijas.

Kuri rinktinė verta visų laikų geriausios komandos vardo? 2003-ųjų komanda, laimėjusi Europos auksą? Ar 1992 m. olimpinis dvyliktukas, Barselonoje išplėšęs bronzą ir sugrąžinęs Lietuvą į pasaulio krepšinio elitą?

Kuris krepšinio treneris vertas visų laikų geriausio stratego titulo? Kas – geriausias 95-mečio krepšinio metraštininkas, o kas – geriausias komentatorius?

Balsuok DELFI ir išrink pačius pačius geriausius!

Balandžio 23 d. į krepšinio istoriją įeisiančio K95 šou metu, su Marijonu Mikutavičiumi priešakyje, 95-mečio geriausieji bus apdovanoti specialioje pagerbimo ceremonijoje, o susirinkusios Kauno Žalgirio arenos lauks ir trys grandioziniai šou, kuriuos kartu su žinomais kviestiniais svečiais ir ryškiausiais krepšinio veidais ruošia didžiausios scenos žvaigždės Linas Adomaitis, Džordana Butkutė ir po dviejų metų pertraukos į Lietuvos sceną sugrįžtantis SEL!

K95 šou – čia bus visi!

Balsavimas truks iki balandžio 16-os dienos, sekmadienio (imtinai).

Bilietus į renginį platina bilietai.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)