Izraelyje vyksiančius B grupės mūšius Lietuvos nacionalinė ekipa pradės rugpjūčio 31 dieną. 18.30 val. lietuviai susigrums su Gruzijos krepšininkais. Rugsėjo 2 dieną mūsų šalies atstovų laukia vėlyviausia dvikova su šeimininke Izraelio rinktine (21.30 val.).

Rugsėjo 3 dieną rungtynės su Italija numatytos vėl 18.30 val. o likusios dvejos rungtynės B grupėje vyks dienos metu. Rugsėjo 5 dieną lietuviai 15.45 val. žais su ukrainiečiais, o rugsėjo 6 dieną 14.45 val. – su vokiečiais.

D. Adomaičio auklėtiniai B grupės rungtynes žais Tel Avive, o kitos rinktinės rungtyniaus Turkijoje, Suomijoje ir Rumunijoje.

Europos krepšinio čempionatas vyks rugpjūčio 31 – rugsėjo 17 dienomis. Atkrintamosios varžybos ir finalai vyks Turkijoje, Stambule, „Sinan Erdem“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją