„Jis turi tinkamą išvaizdą, gerus duomenis, labai gražius veido ir kūno bruožus“, – savo pasirinkimą DELFI paaiškino J. Sadauskienė.

Anot mados pasaulio senbuvės, ilgai įkalbinėti pirmą sezoną „Pieno žvaigždėse“ rungtyniaujančio legionieriaus nereikėjo, nes jis jau buvo turėjęs panašios patirties kitose pasaulio šalyse. Pirmoji fotosesija krepšininkui taip pat ėjosi kaip per sviestą.

„Buvo labai šalta, bet nuotraukose to visai nesimato. Rezultatu esu labai patenkinta“, – T. Biggsą gyrė J. Sadauskienė.

Jos teigimu, modelio darbas krepšinio treniruotėms netrukdys, naujoji T. Biggso veikla suderinta su klubu. Be to, J. Sadauskienė užsiminė ketinanti pakviesti į modelių agentūrą dar vieną „Pieno žvaigždžių“ atstovą – įžaidėją Gediminą Maceiną.

Mintis pasidairyti modelių tarp krepšininkų buvusiai manekenei kilo apsilankius Šiauliuose kovą vykusioje Lietuvos krepšinio lygos (LKL) „Žvaigždžių dienos“ šventėje. J. Sadauskienei taip pat labai patiko brolių Lavrinovičių pasirodymas telekomunikacijų bendrovės reklaminiame klipe.

Nors LKL sezonas jau artėja prie pabaigos, „Modilinos“ ketina dirbti kartu su T. Biggsu net ir tuo atveju, jei jis nuspręstų palikti Lietuvą.

„Mūsų rinka – pasaulinė. Nepaisant to, kad žaidėjo sutartis su Lietuvos klubu gali baigtis, mūsų santykiai išliks. Net jei jis išvažiuotų, bendradarbiausime toliau“, – sakė J. Sadauskienė.

T. Biggsas šį sezoną yra vienas rezultatyviausių „Pieno žvaigždžių“ krepšininkų. Per LKL rungtynes puolėjas vidutiniškai renka po 10,8 taško ir 3,5 atkovoto kamuolio. Praeityje jis žaidė JAV studentų NCAA lygoje rungtyniaujančio Pitsburgo universiteto ekipoje, taip pat bandė jėgas Graikijos, Kipro ir Izraelio krepšinio lygose. Praėjusiame sezone žaidėjas vilkėjo antrinės NBA lygos NBDL ekipos Kantono „Charge“ komandos marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)