Rezultatyviausiai lietuvių gretose rungtyniavo Laura Juškaitė, įmetusi 13 taškų ir Laurita Jurčiūtė, pridėjusi 12.

„Devynios rungtynės per 11 dienų yra didžiulis krūvis. Kai kurios žaidėjos tiek sužaidė per visą sezoną. Džiaugiamės tuo, kad grįžtame be rimtų traumų. Rungtynių rezultatai šioje stadijoje mūsų nedomino, reikėjo pamatyti kaip galime žaisti be dviejų pagrindinių žaidėjų ir aukštaūgių. Komandos aukščiausia žaidėja buvo vos 188 centimetrų ūgio.

Darbo yra tikrai labai daug. Teks lopyti nemažas žaidimo spragas. Bet turnyrą vertinti galima teigiamai, per 9 rungtynes progresas žaidime buvo. Merginos daugiau ar mažiau susitvarkė su konkrečiomis užduotimis, bei atliko individualias išvadas“, – sakė rinktinės trenerė J. Štreimikytė-Virbickienė.

Turnyras Kinijoje buvo vienas iš pasiruošimo etapų Europos jaunimo čempionatui, į stovyklą Lietuvoje merginos rinksis birželio mėnesį ir pratęs pasiruošimą Senojo žemyno pirmenybėms.

Lietuvos jaunimo (iki 20 metų) merginų rinktinė Europos čempionato A divizione kausis B grupėje kartu su Latvijos, Italijos ir Portugalijos ekipomis. Europos merginų jaunimo čempionatas vyks liepos 8-16 dienomis Portugalijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją