Tai - Dominykas Zupkauskas, Domantas Pavlovskis, Kasparas Krasauskas, Tautvydas Paliukėnas, Vilius Nausėda (visi — Š. Marčiulionio KA).

Taip pat Antanas Krimelis, Raimundas Žuklevičius, Deividas Žemgulis (visi — Sabonio KC), Mantas Šerkšnas (Vilniaus KM), Mantas Montvila, Aidas Einikis (abu — Klaipėdos V. Knašiaus KM), Matas Budrys (Palangos SC), Edvinas Rupkus (Mažeikių SM), Valentinas Mitalauskas (Kauno KM „Tornado“) ir Domantas Sabonis.

Iki šiol su komanda negalėjęs treniruotis D. Sabonis prie komandos draugų prisijungs antradienį Druskininkuose prasidedančioje treniruočių stovykloje. Šiame kurorte jaunučiai treniruosis iki liepos 2-os dienos, o birželio 30-ą dar susitiks su Kaune vyksiančios stovyklos „Talent Camp“ dalyvių rinktine.

„Cido“ arenoje mūsų rinktinės kandidatai du kartus sutriuškino suomius (71:46 ir 70:42) bei kartą nugalėjo latvius (74:63).

G. Razutis teigė, kad mačai „Cido“ arenoje buvo labai naudingi, nes būtent čia Lietuvos rinktinė žais Europos čempionato pirmojo etapo mačus su Vokietijos, Serbijos ir Slovėnijos rinktinėmis.

„Pavyko pamatyti žaidėjus, kurie tikrai yra verti dvyliktuko. Branduolys jau matyti, lieka baigti su atsarginiais“, — po rungtynių Panevėžyje kalbėjo Lietuvos rinktinės treneris. — Buvome suplanavę sužaisti keletą rungtynių „Cido“ arenoje būtent tam, kad vaikai prie jos priprastų. Esame labai patenkinti, kad teko čia pabūti. Tai mums bus labai didelis pliusas“.