Aistros aikštelėje įsiplieskė po to, kai tarpusavyje kovodami dėl kamuolio susikibo „Caceres“ atstovaujantis 24-erių metų 206 cm ūgio sunkusis krašto puolėjas iš Lietuvos Žygimantas Riauka ir varžovų komandos puolėjas iš JAV – Robertas Charlesas Glichristas.

Netrukus aikštėje kibirkščiavo ir grūmėsi jau visa grupė žaidėjų, o kai kurie stipriai apsistumdę netgi pargriuvo ant parketo.

Pats Ž. Riauka į konfliktą nesivėlė ir mėgino malšinti savo paties įpliekstas komandos draugų ir varžovų emocijas, bet teisėjai nebuvo gailestingi. Peržiūrėję vaizdo įrašą lietuviui pražangos jie neskyrė, tačiau kitus aštuonis konflikto dalyvius nubaudė diskvalifikacinėmis pražangomis, taip neleisdami tęsti mačo.

Iš aikštės buvo išvaryti penki „Caceres“ ir trys „Araberri“ komandos žaidėjai. Nepaisant to, kad prarado daugiau krepšininkų, „Caceres“ sugebėjo iškovoti pergalę 83:82.

El caos se apoderó del Multiusos. Esta es la pelea que ha provocado las cuatro descalificaciones en el @Caceres_Basket Así pasó todo. pic.twitter.com/di1HvxHlub— DeportesCexTV (@DeportesCexTV) March 26, 2017

Ž. Riauka šiose rungtynėse pelnė 7 taškus, atkovojo net 13 kamuolių ir surinko 15 naudingumo balų.

Apskritai šiame sezone lietuvis vidutiniškai pelno po 4,9 taško, atkovoja po 3,6 kamuolio ir renka po 4,3 naudingumo balo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją