LKL turnyro lentelės antrosios dalies komandos, įsibėgėjus sezonui, išvengė paskutinės čempionato pozicijos šešėlio ir dabar gali pradėti žvalgytis į atkrintamąsias varžybas užtikrinančią aštuntą vietą.

Geresnėje pozicijoje kovoje dėl aukštesnių vietų yra „Dzūkijos“ komanda, kurios sąskaitoje septynios pergalės per devyniolika mačų ir užimama devintoji vieta komandų rikiuotėje. Alytiškiai dar prieš Naujųjų metų pradžią džiaugėsi vieta pirmajame aštuntuke, tačiau keli skaudūs pralaimėjimai sausį kiek apramino dzūkus.

Tiesa, M. Lukošiaus auklėtiniai puikiai supranta – pergalė mače Panevėžyje sugrąžintų „Dzūkiją“ į pirmojo aštuntuko komandų gretas, todėl papildomai motyvuoti svečių komandos žaidėjų šiandien nereiks.

Panevėžio „Lietkabelio“ ekipa visą pirmąją sezono dalį varžėsi su „LSU-Atletu“ dėl galimybės būti aukščiau, nei paskutinė turnyro lentelės vieta.

Panašu, jog jau dviem laimėjimais tiesioginius oponentus lenkiantys panevėžiečiai gali lengviau atsipūsti ir kovoti su „Dzūkija“ dėl dar aukštesnių pozicijų.

Ambicijų įveikti aukščiau ekipų rikiuotėje esančius alytiškius „Lietkabelio“ krepšininkai nestokoja. Dvi pergalės iš LKL čempionate užaugino sparnus A .Brazio auklėtiniams, o pirmajame šios dienos varžovų tarpusavio mače pergalę „Dzūkija“ iškovojo tik mačo pabaigoje – 74:64. Be visa ko, Panevėžio komanda namų arenoje paskutinį kartą laimėjo tik lapkričio mėnesį, tad savų žiūrovų armija yra išsiilgusi pergalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją