Lietuvos lažybų kontorose visiškai neabejotinu favoritu kovoje dėl naujo rinktinės trenerio posto laikomas neseniai su Italijos klubu Kantu „Acqua Vitasnella“ sutartį pasirašęs Rimas Kurtinaitis.

Jam skiriamas pats mažiausias koeficientas – 2. Tai reiškia, kad pastačius 100 eurų suma laimėjimo atveju padvigubėtų. Iš karto po R. Kurtinaičio geriausiai vertinamos Kauno „Žalgirį“ treniruojančio Šarūno Jasikevičiaus galimybės, kuriam skiriamas 4 koeficientas.

Toliau tarp galimų favoritų lažybininkai vardija į LKL finalą Klaipėdos „Neptūną“ atvedusio Dainiaus Adomaičio, buvusio „Žalgirio“ trenerio Gintaro Krapiko, Gedimino Petrausko, Kazio Maksvyčio ir netgi Tomo Pačėso pavardes.

Tarp absurdiškų pasiūlos variantų – Gintaras Einikis ir netgi Lietuvoje nemažai kritikos sulaukęs komentatorius Mindaugas Rainys.

Krepšinis.lt skaitytojų klausia – kas, jūsų nuomone, yra realiausias kandidatas užimti rinktinės vyriausiojo trenerio pareigas?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (448)