Įspūdingais fiziniais duomenimis išsiskiriantis 24 metų, 201 cm ūgio latvis J. Timma šiuo metu atstovauja Sankt Peterburgo „Zenit“ klubui, tačiau kitą sezoną jame tikrai nebepasiliks. Kaip praneša Gigantes.com, puolėjas jau susitarė su Vitorijos „Baskonia“ komanda dėl trejų metų trukmės sutarties, kurioje numatyta galimybė išvykti į NBA lygą.

Teisės į 2013-ųjų NBA naujokų biržoje 60-uoju numeriu pašauktą latvį šiuo metu priklauso Orlando „Magic“ komandai.

Pranešama, kad į J. Timmą rankas tiesė ir daugkartinis Ispanijos čempionas Madrido „Real“ klubas, tačiau jo siūlomos sąlygos latvio netenkino.

„Baskonia“ dairytis naujų krepšininkų ėmė tuomet, kai pasiūlymus pratęsti sutartis atmetė iš karto du puolėjai – vengras Adamas Hanga ir gruzinas Tornikė Šengelija. Abu šie žaidėjai taip pat tikisi praverti NBA duris.

J. Timma šiame Europos taurės sezone žaidė labai rezultatyviai – vidutiniškai per rungtynes rinko po 16,2 taško, atkovojo po 4,7 kamuolio ir atliko po 2,9 rezultatyvaus perdavimo. „Zenit“ turnyre nužygiavo iki ketvirtfinalio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)