Vilkėdamas „Lietuvos ryto“ aprangą A. Sarkisiancas pasirodė likus žaisti 14 sekundžių iki dvikovos su „Šiauliais“ pabaigos.

Gausiais plojimais sirgalių sutiktas netikėtas naujasis „Lietuvos ryto“ žaidėjas sugebėjo net mesti į krepšį – baudos aikštėje A. Sarkisianas gavo kamuolį atliko metimą, tačiau jis buvo nesėkmingas. Visgi jau nuskambėjus finalinei rungtynių arenoje vaikinas laimę pabandė dar kartą - ir tąkart kamuolys skrodė tinklelį.

Negalią turintis Arsenas krepšiniu domisi jau daugybę metų. Svarbiausia jam – „Lietuvos ryto“ komanda, kurios dvikovose jis – nuolatinis žiūrovas.

Vienerioms rungtynėms įtraukdamas sirgalių į sudėtį, „Lietuvos ryto“ klubas norėjo visiems parodyti: svajonė gali būti pasiekiama kiekvienam – tereikia norėti ir tikėti.

Nors šeštadienio mačas Vilniaus ekipai klostėsi itin sunkiai, likus minutei „Lietuvos rytas“ įgijo dešimties taškų persvarą prieš šiauliečius ir treneris Tomas Pačėsas suteikė aistruoliui galimybę pasirodyti aikštėje. „Lietuvos rytas“ įveikė „Šiaulius“ rezultatu 83:74.

Baigęs reklamos ir fotografijos studijas, o dabar masažuotojo specialybės besimokantis A. Sarkisiancas trokšta prie krepšinio prisidėti dirbdamas masažuotoju. Jis tikina, kad norėtų tapti legendinio masažuotojo Juozuko – Juozo Petkevičiaus padėjėju.

Šiuo metu vaikinas dar lanko plaukimą, domisi politika. Visi, kurie pažįsta Arseną, apie jį atsiliepia tik iš geros pusės: tai itin draugiškas vaikinas, kuris ne tik svajoja, bet ir kryptingai siekia savo svajonės. Taip pat – įdomus pašnekovas, galintis bendrauti įvairiausiomis temomis – apie krepšinį, politiką, muziką, aktualijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)