Vos pro duris įžengusius svečius pasitiko ekrane mokyklos paruoštas sveikinimas, kuriame puikuojasi „Fortūnos“ komandos nuotrauka ir renginio anonsas.

Krepšininkės ne tik praleido dieną su būsimomis žvaigždutėmis, bet ir parodė iškovotus trofėjus, davė pasimatuoti medalius ir rengė smagias treniruotes.

Daugiausiai mergaičių dėmesio sulaukė Lietuvos rinktinės vidurio puolėja L. Pikčiutė, kuri mano, jog toks projektas suteiks daugiau motyvacijos siekiant tikslo.

„Apsilankymas mokykloje buvo malonus. Vaikai įdėmiai ir su dideliu noriu klausėsi mūsų pasakojimų. Manau, kad toks projektas labai naudingas populiarinant moterų krepšinį ir pritraukiant mažas mergaites kultivuoti šią sporto šaką.

Projektas bus labai naudingas, nes mergaitės mato pavyzdžius, kokios jos gali būti užaugusios, jeigu lankys krepšinį. Tuomet ir motyvacija siekti tikslo būna didesnė. Džiaugiuosi, kad galėjau padėti savo trenerei“, – LMKL.lt sakė L. Pikčiutė.

Projektas bus tęsiamas viso sezono metu, o garsios LMKL krepšininkės taip pat lankysis Kaune, Šiauliuose, Marijampolėje ir kituose miestuose. Krepšininkės vyks į sporto mokyklas, stebės mergaičių tobulėjimą bei pačios ves treniruotes ir dalins naudingus patarimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją