Iš viešnamio kritinės būklės į ligoninę pristatytas L. Odomas šiuo metu sveiksta prižiūrimas oficialios savo žmonos Khloe Kardashian.

Nors pora buvo atsidūrusi ant skyrybų slenksčio, moteris nusprendė pasiaukoti dėl savo vyro ir jam skiria itin didelį dėmesį bei rūpinasi jo sveikatos būkle. Pasak jos, žinojimas, dėl kokių priežasčių atsidūrė ligoninėje, tik pakenktų L. Odomo psichologinei pusiausvyrai.

„Mes jam sakėme, kad patyrė smegenų traumą, tačiau atskleisti, kokiomis aplinkybėmis tai nutiko – negalima. Ši žinia jį labai nuliūdintų“, – JAV portalas aol.com cituoja 31-erių K. Kardashian.

Pasak jos, L. Odomo atmintis iki šiol smarkiai streikuoja. Nors visi gyvybę palaikantys aparatai jau yra atjungti, o krepšininko sveikatos būklė gerėja, jam reikia iš naujo mokytis vaikščioti, valgyti ir netgi kalbėti.

„ Kiekviena diena yra kitokia. Lamaras vis dar labai sukrėstas, o mes jam pamažu primename svarbius dalykus“, – tvirtino K. Kardashian. – Aš esu čia, kad jam padėčiau. Aš mylėjau jį, myliu jį ir visada mylėsiu. Tai nesikeičiantys ir gilūs jausmai.“

Nepaisant žmonos atsidavimo, poros situacija yra paradoksali. Jau kurį laiką nėra paslaptis, kad būdama L. Odomo žmona K. Kardashian susitikinėjo su NBA žvaigžde Jamesu Hardenu.

„Aš šiuometu galiu pajuokauti, kad atstovauju poligamijos grupei. Aš turiu vyrą, aš turiu ir vaikiną. Taip apibendrinti situaciją yra lengviausia“, – laidoje „Ellen DeGeneres Show“ neseniai kalbėjo moteris.

Problemų yra ir daugiau. Informuojama, kad L. Odomui kaltinimus dėl narkotinių medžiagų vartojimo ketina pareikšti Nevados policijos pareigūnai. Būtent šioje JAV valstijoje vykusios amerikiečio linksmybės ir baigėsi gyvybės vos neatėmusiu narkotikų perdozavimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)