Spurtas. „Nevėžis“ solidžiai pradėjo rungtynes ir jau penktąją minutę privertė V.Šeškų prašyti minutės pertraukėlė – 14:4.

Kėdainių klubas užtikrintai išlaikė apčiuopiamą persvarą iki pat ilgosios pertraukos 40:32.

Lyderis. „Vytauto“ įžaidėjas Šarūnas Vasiliauskas atsigauna po traumos, kuri išmušė jį iš vėžių daugiau nei mėnesiui. Vien per du pirmuosius kėlinius Š.Vasiliauskas pelnė 12 taškų.

Herojus. Laimonas Kisielius per trečiąjį kėlinį pelnė net 18 taškų ir sugrąžino intrigą. Didžiąją rungtynių dalį užtikrintai pirmavęs „Nevėžis“ prieš pat ketvirtąjį kėlinį iššvaistė persvarą ir prisivirė košės. L.Kisieliaus vedamas „Vytautas“ priartėjo 59:60.

Kirtis. Dainius Šalenga 35-ąją rungtynių minutę pataikė tuo metu vos 2-ąjį „Vytauto“ tolimą metimą iš 17-os ir po ilgos pertraukos išvedė „Vytautą“ į priekį 68:67.

Tačiau svarbiausiu metu prabilo L.Kisielius, paskutinę rungtynių minutę iš 8 metrų persvėręs rezultatą 77:74.

Nepasiilgo. „Vytautas“ su „Nevėžiu“ žaidė dar antradienį. Tiesa, BBL čempionato aštuntfinalyje. Kėdainiuose „Vytautas“ šventė nelengvą pergalę 83:78.

Trauma. „Vytauto“ komandoje traumuotų žaidėjų sąrašas ilgėja. Rungtynėse su „Nevėžiu“ nerungtyniavo ir puolėjas Vilmantas Dilys.

„Vytautas“: L.Kisielius 24, D.Šalenga 17, V.Čepukaitis 16, Š.Vasiliauskas 14.

„Nevėžis“: D.Gvezdauskas 24, A.Aleksandrovas 11, A.Kolčenka 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)