L. Jamesas pradėjo spausti Klivlando klubą, kad jis kuo greičiau pateiktų tinkamą sutartį J. R. Smithui. Kaip skelbia JAV žiniasklaida, J. R. Smithas prieš keletą dienų atmetė naujausią „Cavs“ pasiūlymą – 11 mln. JAV dolerių per sezoną, ir tikisi dar pelningesnės sutarties.

„Karalius“ Lebronas puikiai supranta tokį J. R. Smitho norą ir stoja jo pusėn – anot krepšininko, jam nėra jokio noro antrus metus iš eilės pradėti pasirengimą NBA čempionatui komandoje neturint vieno iš svarbiausių krepšininkų.

„Aš nekenčiu šitaip pradėti sezono – antrus metus iš eilės sudėtyje neturėti vieno iš svarbiausių savo ginklų“, – pareiškė L. Jamesas, omenyje turėdamas Tristaną Thompsoną, kuris praleido didžiąją dalį treniruočių stovyklos praėjusių metų rudenį dėl panašiai įstrigusių derybų.

„Taigi, kaip komandos lyderis ir asmeniškai noriu pasakyti, kad mane itin dirgina toks mėšlas. Taip, derybos visuomet turi dvi puses, jose dalyvauja dvi šalys, tačiau J. R. Smithas jau tikrai įrodė, kad yra nusipelnęs Klivlando klubui. Jis sunkiai dirbo, tapo žmonių numylėtiniu, tačiau dabar dėl susidariusios situacijos tegali žiūrėti „Indians“ klubo beisbolo rungtynes. Reikia kuo greičiau spręsti šią situaciją“, – dėstė L. Jamesas.

Anot pranešimų, 11 mln. JAV dolerių per sezoną – jau antrasis klubo pasiūlymas 31-erių snaiperiui. Dar vasarą NBA čempionai J. R. Smithui pasiūlė 5,3 mln. JAV dolerių vertės sutartį vieniems metams, tačiau po 12,4 taško praėjusiose pirmenybėse rinkęs gynėjas ją taip pat atmetė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)