Globos namų auklėtiniai išmėgino jėgas viktorinoje, kurioje reikėjo atsakyti į klausimus apie L. Kleizą, o įsidrąsinę vaikai netrukus patys apibėrė krepšininką klausimais.

Prieš keletą savaičių krepšininkas visuomenei pristatė socialinį projektą - kuriamą savo vardo „Labdaros ir paramos fondą“.

Anot jo, fondas ketina propaguoti sportą ir sveiką gyvenseną ir daugiausia dėmesio skirti vaikų globos namų, socialinės rizikos šeimų ir specialiųjų poreikių vaikams.

„Norėjau jau seniau pradėti šį projektą, bet dabar atsirado kitos galimybės, nes žaidžiu arčiau“, – pristatydamas idėją tąsyk pasakojo L. Kleiza. – Tikiuosi idėja išsivystys į didesnį projektą. Kai Lietuvoje buvo surengta Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) stovykla „Krepšinis be sienų“, mes tada aplankėme vaikų namus ir man tai atvėrė akis.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją