Beje, šie šaržai, kurių autorius – talentingas vilnietis dailininkas Donatas Bilius, bus įteikti asmeniškai kiekvienam rinktinės nariui.
Petkevicius

Naujajame numeryje taip pat išanalizuoti būsimi Lietuvos vyrų rinktinės varžovai Olimpinėse žaidynėse. Kaip visada, analizę pateikė rinktinės ir NBABoston Celtics” krepšinio analitikas Benas Matkevičius.

Skaitytojai ras ir Olimpinių žaidynių krepšinio turnyro tvarkaraštį. Atskira dalis skirta pasibaigusiems įvairių Lietuvos krepšinio lygų čempionatams. Apibendrinti pirmojo Ramūno Šiškausko tarptautinio turnyro rezultatai, pateikta informacija apie tradicines Jono Valančiūno ir Donato Motiejūno stovyklas, tik ką pasibaigusį „Sprite” talentų kovų turnyrą.

Metodikos skyrelyje šįkart kalbama apie visų pergalių pagrindą – gynybą. Lietuvos jaunimo rinktinių vyr. treneris Rolandas Radvila pateikia išsamią žymaus krepšinio trenerio, dabar vadovaujančio Ispanijos rinktinei, Sergio Scariolo gynybos sistemos analizę.

Leisinys publikuojamas nemokamoje platformoje issuu.com, leidžiančioje skaityti žurnalus ir kompiuterio ekrane, ir mobiliaisiais įrenginiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją