„Clippers“ reguliarus sezonas buvo daug žadantis – nors didžiąją sezono dalį ekipa žaidė be B. Griffino, ji sugebėjo iškovoti 53 pergales bei Vakarų konferencijoje užimti ketvirtą vietą.

Tačiau problemos „Clippers“ komandą užgriuvo prasidėjus atkrintamosioms varžyboms. Pirmiausia ranką susilaužė C. Paulas, o vėliau paaiškėjo, kad sezonas baigtas ir keturgalvio šlaunies raumens traumą patyrusiam B. Griffinui, kuris turės praleisti ir olimpines varžybas.

Tuo pasinaudoję prieš sezoną nurašyti „Trail Blazers“ krepšininkai seriją laimėjo 4-2 ir žengė į Vakarų konferencijos pusfinalį, kuriame susitiks su Ouklando „Golden State Warriors“ komanda.

„Trail Blazers“: Damianas Lillardas 28 (7 rez. perd.), C. J. McCollumas 20, Moe Harklessas 14, Allenas Crabbe‘as 13, Al-Farouq Aminu 10.

„Clippers“: Jamalas Crawfordas 32, Austinas Riversas 21 (8 rez. perd.), J. J. Redickas ir DeAndre Jordanas (20 atk. kam.) po 15, Jeffas Greenas 11.

Tuo metu kitose rungtynėse savo sezoną išgelbėjo Majamio „Heat“ komanda. Ji išvykoje 97:90 (27:24, 32:26, 16:20, 22:20) palaužė Šarlotės „Hornets“ ir išlygino serijos rezultatą 3-3.

„Heat“ didvyriu tapo veteranas Dwyane‘as Wade‘as. Gynėjas paskutinę rungtynių minutę pelnė penkis taškus iš eilės bei taip padovanojo savo komandai pergalę.

Lemiamas serijos mačas vyks sekmadienį Majamyje.

„Hornets“: Kemba Walkeris 37 (14/30 met., 5/6 baud.), Alas Jeffersonas 18 (9 atk. kam.), Cody Zelleris 12.

„Heat“: Dwyane‘as Wade‘as 23, Luolas Dengas 21, Goranas Dragičius 14, Hassanas Whiteside‘as 12, Joe Johnsonas 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)