Konflikto priežastis – absurdiška. 20-metis D. Russellas nufilmavo N. Youngą kalbantį apie tai, kaip kartą jis permiegojo su 19-mete ir taip buvo neištikimas savo sužadėtinei, garsiai reperei Iggy Azalea. Maža to, šį vaizdo įrašą įžaidėjas patalpino internete.

Sužinoję apie šį poelgį, visi „Lakers“ žaidėjai atsuko nugaras į D. Russellą. Pranešama, kad komandos draugai krepšininką tiesiog ignoruoja – jie su amerikiečiu vengia kalbėti bei net nesėdi prie vieno stalo.

Pati reperė I. Azalea socialiniame tinkle „Twitter“ rašė šitaip: „Matau, kad kalbama apie D‘Angelo Russellą... Iš tikrųjų, man patiko jo patalpintas vaizdo įrašas. Ačiū, brolau.“

Situacija iš ties įdomi ir unikali, kurioje, atrodo, labiausiai nukentėjo pats D. Russellas.

Apie D. Russello vėjavaikiškumą anksčiau yra atsiliepęs ir komandos vyriausiasis treneris Byronas Scottas.

„Jis yra visiškas vaikas. Aš esu jam sakęs: tau 19 metų, bet kartais galvoju, kad tau 14“, – kalbėjo strategas.

Šį sezoną „Lakers“ yra iškovojusi vos 15 pergalių bei patyrusi 59 pralaimėjimus. Prasčiausias komandos sezonas klubo istorijoje buvo praėjusiais metais, kai ekipa sugebėjo iškovoti tik 21 pergalę.

Taip pat šią savaitę „Lakers“ Jutoje pralaimėjo net 48 taškų skirtumu (123:75). Toks pralaimėjimas – didžiausias klubo istorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)