Tiesa, dar nėra žinoma, ar D. Blattas bus pakviestas į oficialią čempionų pagerbimo ceremoniją, kuri vyks spalio 25 dieną.

57-erių metų strategas darbo neteko 2016-ųjų pradžioje, kai „Cavs“ tvirtai žengė pirmoje Rytų konferencijos turnyro lentelės vietoje.

Vis dėlto, kaip parodė tolesni įvykiai, šie pokyčiai pasiteisino: prie ekipos vairo stojus D. Blatto asistentui Tyronnui Lue „Kavalieriai“ nužygiavo iki pat NBA superfinalo, o jame, nors iš pradžių ir atsiliko 1:3 prieš titulą gynusius Ouklando „Golden State Warriors“, laimėjo seriją 4:3 bei tapo naujaisiais čempionais.

Naudingiausiu lemiamos serijos žaidėju (MVP) buvo pripažintas LeBronas Jamesas.

D. Blattas Klivlande išdirbo pusantro sezono, o jo bendras pergalių ir pralaimėjimų balansas – 83 ir 40 – vienas geriausių per visą lygos istoriją, vis tiek nepadėjęs išsaugoti kėdės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)