Šokio metu Lietuvos krepšininkai pagarbiai išsirikiavo ties baudos linija, o jam pasibaigus varžovus apdovanojo aplodismentais.

Nors haką kur kas įspūdingiau atlieka galingo stoto regbininkai, tačiau ir krepšininkų atliktas ritualas arenoje sužavėjo ne vieną aistruolį, negailėjusių gausių ovacijų.

Bet ar šis karo šokis išgąsdins lietuvius?

Jeigu Jonas Kazlauskas nacionalinėje komandoje yra sulaukęs dar tik 12 kandidatų iš 18 ir dar tik pradėjo pasiruošimą Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms, tai Naujoji Zelandija – jau finišo tiesiojoje.

Tiesa, Okeanijos vicečempionai ruošiasi ne pačiam olimpiadai, o atrankos turnyrui, kurį Filipinuose jie pradės liepos 4 dieną.

Manilos „Mall of Asia“ arenoje, talpinančioje 20 tūkst. žiūrovų, išbandys jėgas su Prancūzija ir šeimininke Filipinų ekipa. Sėkmės atveju dėl vienintelio bilieto į Braziliją „kiviai“ kovotų prieš Kanadą, Senegalą arba Turkiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)