Europos čempinate penktą vietą užėmę lietuviai kitų metų liepos 2-8 dienomis 12 komandų turnyre taikysis laimėti vieną iš trijų bilietų į olimpiadą. Šiemet K. Kemzūros komanda pasirengti Europos pirmenybėms skyrė 6 savaites.

Jei panašiai tiek laiko norėtų ruoštis ir kitąmet, LKL klubuose žaidžiantiems krepšininkams į stovyklą gali tekti lėkti nespėjus nusivilkti šventinių švarkų po LKL uždarymo šventės.

„Ne mano galioje prastumti finalų datas, bet, žinoma, aš norėčiau, kad žaidėjai gautų daugiau poilsio“, - „Lietuvos rytui“ sakė K. Kemzūra.

"Tikriausiai reikės tilpti į 4-5 savaites. Dar nesu to kruopščiai apgalvojęs, bet nesinorėtų, kad žaidėjai iškart po čempionatų pultų į treniruočių stovyklą - bent porą savaičių pailsėti yra būtina", - pokalbyje su „Lietuvos rytu“ svarstė K. Kemzūra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją