Svečiai iš Portugalijos uteniškiams priešinosi tik pirmame rungtynių kėlinyje, bet trečiajame pastarieji jau triuškino varžovus ir akistatą laimėjo be jokio vargo rezultatu 77:59 (16:17, 20:11, 28:14, 13:17).

Po 13 taškų nugalėtojams pelnė Jamaras Diggsas ir Gytis Sirutavičius, 11 – Vytautas Šulskis, 10 – Rolandas Jakštas.

Svečių gretose sėkmingiausiai žaidė Bradley Tinsley (15 tšk.), Saša Borovnjakas (11 tšk.) ir Nicholas Washburnas (8 tšk.).

Pirmąsias rungtynes išvykoje antradienį „Juventus“ laimėjo 83:81.

Įveikę vienintelį Čempionų lygos atrankos etapą, lietuviai pateko į D grupę, kurioje žais Tenerifės „Iberostar“ (Ispanija) su Mariumi Grigoniu, Avelino „Sidigas“ (Italija), Ostendės „Telenet“ (Belgija), Strasbūro SIG (Prancūzija), Zagrebo „Cibona“ (Kroatija) ir Belgrado „Mega Leks“ (Serbija) komandos. Paskutinioji prie kompanijos prisijungė taip pat atrankos barjerą įveikusi Baro „Mornar“ (Juodkalnija) ekipa.

Už patekimą į pagrindines varžybas „Juventus“ atiteks 100 tūkst. eurų piniginė premija.

Praėjusiame sezone uteniškiai rungtyniavo žemesnės pakopos FIBA Europos taurės turnyre, kuriame pasiekė aštuntfinalį, bet nepajėgė įveikti „Cibona“ krepšininkų.

Primename, kad Čempionų lygoje šiemet dalyvaus ir Klaipėdos „Neptūnas“. Varžybos startuos spalio 18 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)