Azijoje viešintys „Rockets“ krepšininkai šįkart rungtyniavo Pekino (Kinija) sirgalių akivaizdoje – „MasterCard Center“ arenoje jie 116:104 (31:14, 28:20, 25:29, 32:41) pranoko Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipą.

Nuo pirmų minučių įtikinamai pirmavusios Hjustono komandos vairininkas turėjo progą išbandyti ir atsarginius žaidėjus. Būtent pastarieji ir buvo rezultatyviausi mačo žaidėjai.

Bobby Brownas vos per 17 minučių spėjo pelnyti 18 taškų, buvęs Domanto Sabonio porininkas Gonzagos universitete Kyle'as Wiltjeras per 25 minutes surinko 15 taškų ir 5 atšokusius kamuolius, o Samas Dekkeris per 18 minučių pridėjo 14 taškų.

Jamesas Hardenas

Dar vieną universalų pasirodymą surengė „raketų“ lyderis Jamesas Hardenas – gynėjas įmetė 14 taškų, atliko 8 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 6 kamuolius. Tiesa, amerikietis prametė visus 6 tritaškius ir 5 sykius suklydo.

Sirgaliai turėjo galimybę išvysti ir gana neįprastą vaizdą: vietos Hjustono ekipos sudėtyje siekiantis Chinanu Onuaku baudų metimus realizavo „bobutės“ stiliumi. Ir tai padarė sėkmingai – tikslą pasiekė abu bandymai.

19-metis amerikietis tokią metimo techniką pasirinko dar žaisdamas Luisvilio universitete, nes krepšį nuo baudų metimo linijos atakuodavo itin prastai.

Tuo metu „Pelicans“ gretose taip pat geriausiai pasirodė nuo atsarginių žaidėjų suolelio pakilę žaidėjai: 20 taškų pelnė Quinnas Cookas, 16 – Langstonas Galloway, po 12 – Dante Cunninghamas ir Cheickas Diallo. Iš starto penketo narių dviženklį taškų skaičių surinko vienintelis Solomonas Hillas (12 tašk.).

Visgi reikėtų pažymėti, kad Naujojo Orleano ekipa šioje akistatoje neteko savo lyderio – Anthony Davisas jau septintąją minutę susižeidė čiurną ir į aikštę daugiau nebegrįžo. Per šį laiką 23-ejų metų talentas spėjo pataikyti 1 dvitaškį iš 5.

Anthony Davisas

Krepšinis.lt primena, kad Hjustono klubas D. Motiejūnui buvo pateikęs vienerių metų ir 4,4 kvalifikacinį pasiūlymą, tačiau 26-erių lietuvis jo nepriėmė. Derybos vyksta ir toliau. Tiesa, 213 cm ūgio kauniečio agentas kalbasi ir su kitų komandų vadovais.

„Mes suprantame „Rockets“ situaciją ir jų norus, bet manau, kad jie taip pat supranta ir ko mes norime. Šiuo momentu nei viena pusė nėra pasirengusi priimti to, ką siūlo kita, todėl tęsime derybas ne tik su „Rockets“, bet ir su kitomis komandomis“, – prieš savaitę „FOX 26 Sports“ kiek daugiau detalių papasakojo B. J. Armstrongas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)