„Dabar viskas yra idealu. TOP-16 etape jau antrą kartą sugebėjome iškovoti pergalę paskutinėmis sekundėmis ir esu labai laimingas, nes mano komanda vėl įrodė savo charakterį bei kovotojų dvasią“, – po rungtynių džiaugėsi A. Trifunovičius.

„Po pralaimėjimo 21 tašku Vilniuje, laimėti Atėnuose atrodė lyg misija neįmanoma, tačiau šįvakar mes sužaidėme visai kitokias rungtynes. Laimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių, o 16 puolime atkovotų kamuolių tapo sėkmės faktoriumi kelyje į pergalę“, – pabrėžė serbas.

Lemiamus taškus likus žaisti 3,1 sek. nuo baudų metimų linijos pelnęs įžaidėjas Khalidas El-Aminas nepuolė į euforiją ir pabrėžė paskutinio mačo kovo 3-ą dieną Vilniuje su „Caja Laboral“ svarbą. Pirmoje akistatoje Ispanijoje būtent amerikiečio tritaškis aidint finalo sirenai nulėmė vilniečiams pergalę 89:86.

„Tai didi pergalė, tačiau ji taps nieko verta, jeigu kitą savaitę nelaimėsime prieš „Caja Laboral“. Daug kam ši pergalė tapo siurprizu, bet – ne mums. Mūsų komanda labai sunkiai dirba ir žino, ką gali padaryti ir kaip užsitarnauti pagarbą“, – kalbėjo 11 taškų trečiadienį surinkęs gynėjas.

„Panathinaikos“ strategas Želimiras Obradovičius pripažino, kad „Lietuvos rytas“ nusipelnė pergalės.

„Jie rimtai žaidė visas 40 minučių ir nusipelnė laimėti šias rungtynes. Prieš susitikimą sakiau, kad gynyba bus svarbiausia, bet mes nesužaidėme taip, kaip turėjome, ypač pirmame ketvirtyje, kai jie pelnė 23 taškus“, – analizavo Atėnų klubo strategas.

„Bandžiau šį bei tą pakeisti, atgaivinti komandą, nes svarbu išnaudoti visus žaidėjus. Ketvirtame kėlinyje priėmėme keletą neteisingų sprendimų atakose, o mūsų oponentai atkovojo daug kamuolių puolime. Po šios nesėkmės esame labai sudėtingoje situacijoje. Turime būtinai nugalėti Malagos „Unicaja“ išvykoje“, – kalbėjo Ž. Obradovičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją