Serbams 17 taškų pelnė Nikola Jokičius, 13 – Miroslavas Raduljica, po 12 – Bogdanas Bogdanovičius ir Stefanas Markovičius. Angolai dviženklį taškų skaičių surinko vienintelis Reggie Moore'as. Jo sąskaitoje jų – 10.

Antri šioje grupėje finišavo vieną pergalę iškovoję Puerto Riko krepšininkai, kurie pusfinalyje susikaus su Latvijos komanda, su dvejomis pergalės laimėjusia B grupės kovas. Tuo metu abu kartus suklupę Afrikos atstovai jau baigė savo pasirodymą.

Tuo metu serbų laukia akistata su B grupėje antrais likusiais čekais, kuriame lemiame mūšyje 87:71 (23:14, 25:21, 21:!6, 18:20) nukovė Japonijos krepšininkus, baigusius savo žygį į Rio.

Čekijos ekipą į pergalę vedė net 22 taškus įmetęs Lukašas Palyza, 11 – Tomašas Satorankis (6 rez. perd.). Japonų gretose sužibėjo Naoto Tsuji (18 tšk.), Makoto Hiejima (16 tšk.) ir Joji Takeuchi (13 tšk.).

Pusfinalio poros:

Serbija – Čekija

Latvija – Puerto Rikas

Belgrade vienintelį kelialapį į Rio de Žaneiro olimpines žaidynės iškovos turnyro čempionai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)