Po ilgosios pertraukos Baltarusijos rinktinei buvo atgimusi viltis, kai jie rezultatą išlygino (41:41). Tačiau pakako vos kelių Baltarusijos klaidų ir nepataikytų metimų, kad Nyderlandų krepšininkai vėl šiek tiek daugiau nutoltų. Lemiamas buvo paskutinis ketvirtis, kurį „Oranžiniai liūtai” laimėjo 17:11.

Olandai suklydo 21 kartą, kai baltarusiai padarė 29 klaidas. Po jų Nyderlandų rinktinė pelnė 28 taškus, o Baltarusija 22. Tačiau pergalei buvo svarbiausias atsarginių žaidėjų indėlis. Olandų „suolas” pelnė 38 taškus, o baltarusių – vos 18.

Ketvirtadienį Nyderlandai ten pat žaidžia su Venesuela (rungtynių pradžia 15.45 val.), o Baltarusija – su Lietuvos krepšininkais (rungtynės 18.15 val.) Visi, kas turi bilietus į lietuvių rungtynes, pirmąjį mačą gali stebėti nemokamai.

Tai bus paskutinės tarptautinio turnyro rungtynės ir priešpaskutinis Lietuvos rinktinės mačas tėvynėje prieš išvykstant į Olimpines žaidynes Rio.

Rinktinės palydėtuvės įvyks liepos 18 d. Kaune. Jų metu vyks įspūdinga akcija, apie kurią bus pranešta kiek vėliau. Jau dabar žinoma, kad „Žalgirio” arena bus pilnutėlė, nes bilietų į Lietuvos ir Ispanijos rungtynes beveik neliko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)