Maža to, pirmadienio mače Rygos arenoje A. Trifunovičius buvo sutiktas jį įžeidžiančiu plakatu, kuriame serbas netiesiogiai, bet itin grubiai buvo pavadintas parsidavėliu ir garbės neturinčiu asmeniu.

Tiesa, kol kas neaišku, kas inicijavo šią akciją, nes VEF gerbėjai nuoskaudų A. Trifunovičiui neturėtų jausti, nes neturi su juo jokių sąsajų. Tuo metu „Žalgirio“ aistruoliai išplatino pareiškimą, kuriuo atsiribojo nuo plakato.

„Pirmadienį, per rungtynes su VEF ekipa, Rygos arenos tribūnoje kabojo plakatas, įžeidžiantis Kauno „Žalgirio“ trenerį A. Trifunovičių. Kauno „Žalgirio“ gerbėjų klubas „Žalioji Mirtis“ visiškai atsiriboja nuo šio plakato ir jo turinio. Šį žingsnį laiko negarbingu ir smerktinu. Kauno „Žalgirio“ fanai gerbia, palaiko ir pasitiki naujuoju „Žalgirio“ treneriu A. Trifunovičiumi“, - rašoma oficialioje „Žalgirio“ fanų svetainėje.

Ar prie tokio turinio plakato atsiradimo kaip nors galėjo prisidėti Vilniaus „Lietuvos ryto“, kurį A. Trifunovičius treniravo anksčiau, gerbėjai, neaišku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją