V.Dabkus 2002-aisiais metais Europos jaunių krepšinio čempionate buvo išrinktas į simbolinį pirmenybių penketuką kartu su dabartinėmis Europos žvaigždėmis – kroatu Roko Leni Ukičiumi, slovėnu Erazemu Lorbeku, graiku Sofokliu Schortsaničiu.

Nepaisant jauno amžiaus, puolėjas jau suspėjo tapti Lenkijos čempionu su Wloclaweko „Anwil“ klubu, vėliau pasaulio vicečempionu su Lietuvos jaunimo rinktine.

Paskutiniuosius sezonus krepšininkas pakaitomis suspėjo rungtyniauti Varezės „Metis“ komandoje (ULEB taurės varžybose), Liepojos „Livu alus“, o pernai po mėnesio, praleisto Vitorijos „TAU Ceramica“ sudėtyje, nusprendė vėl grįžti į Liepojos klubą ir rungtyniauti SEB Baltijos lygos varžybose (paskutiniojo sezono statistika SEB BBL varžybose: 15,8 taško, 4,4 atkovoto kamuolio, 1,6 rez. perdavimo ir 1,6 perimto kamuolio).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją