„Žalgiris TV“ studijoje savo mintimis artėjant abiems klubams svarbioms rungtynėms dalinosi Izmiro klubo krepšininkai – amerikietis Kenny Gabrielis ir kolumbietis Juanas Palaciosas.

„Kauno „Žalgiris“ – ekipa, sugebanti pasinaudoti varžovų klaidomis. Varžovų žaidėjai puikiai juda aikštelėje bei gali greitai nuskubėti į greitąjį puolimą. Žinau, kad šiandien bus geros rungtynės, todėl turime sumažinti savo klaidų skaičių“, – apie būsimą antrąją komandų dvikovą šiame sezone kalbėjo K. Gabrielis.

„Karsiyaka“ klubo amerikiečio komandos draugas J. Palaciosas prisiminė pirmųjų rungtynių Turkijoje, kurias žalgiriečiai laimėjo 68:66, klaidas. Anot Lietuvoje prieš dvejus metus rungtyniavusio kolumbiečio, „Žalgiris“ tuomet sugebėjo tinkamai išnaudoti greitąjį puolimą.

„Manau, kad „Žalgiris“ Izmire pelnė nemažai lengvų taškų greitajame puolime. Jei pavyks to išvengti šiose rungtynėse, viskas bus gerai. Turime šiek tiek geriau kovoti dėl atšokusių kamuolių. Tokiu atveju turėsime neblogas galimybes laimėti šiandien“, – savo komandos galimybes vakare vyksiančiose rungtynes pozityviai įvertino J. Palaciosas.

Dėl patekimo į Eurolygos „Top 16“ etapą konkuruojančių „Žalgirio“ ir „Karsiyaka“ komandų mūšyje nemažiau svarbus taps ir psichologinis faktorius. Tiesa, K. Gabrielio nuomone, Turkijos klubo žaidėjai įtampos būsimose rungtynėse nejaus.

„Nemanau, kad mūsų komanda jaučia kokį spaudimą. Manau, išėję į aikštelę tiesiog turime mėgautis savo žaidimu, kurį mėgstame žaisti. Spaudimas gali sutrukdyti būti tokiu žaidėju ar komanda, kokia iš tikrųjų gali būti. Galbūt jausime nedidelį jaudulį, tačiau dienos eigoje jo neliks ir išėję į aikštelę turime mėgautis žaidimu“, – tikino J. Palaciosas.


Kauno ir Izmiro ekipų dvikova šiandien trečiadienio vakarą prasidės 19.45 val.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)