32-ejų metų veteranas antrą sezoną iš eilės po „Visų žvaigždžių“ savaitgalio taip ir nebežengė ant krepšinio parketo dėl kraujyje rastų krešulių.

Pernai kraujo krešulys keliavo link Ch. Bosho plaučių, todėl jam teko skubiai gultis į ligoninę. Šiemet 211 cm ūgio krepšininkas norėjo sugrįžti ir padėti „Heat“ ekipai, taip sukeldamas trintį tarp savęs ir komandos, kol galiausiai durys į aikštę jam buvo užvertos atkrintamųjų varžybų metu.

Pranešama, kad tiek „Heat“, tiek pats Ch. Boshas norėtų tęsti karjerą, bet neaiški krepšininko medicininė būklė daro įtaką Majamio klubo ateities planams.

Jeigu dukart NBA čempionas karjerą bus priverstas baigti dėl sveikatos problemų, jo alga iš „Heat“ algalapio bus išbraukta prabėgus lygiai metams nuo paskutinių krepšininko sužaistų rungtynių. Jeigu Ch. Boshas daugiau niekada neberungtyniaus, „Heat“ ekipa nuo algos mokėjimo bus atleista 2017 metų vasario 9-ąją.

Vis tik, anot Dano Le Batardo, Majamio klubas tikisi, kad Ch. Boshas, kuris turi dar tris metus galiojančią 75 mln. JAV dolerių vertės sutartį, kitame sezone vėl sugrįš ant parketo.

Per 53 rungtynes šiemet aukštaūgis vidutiniškai žaisdavo 34 minutes, pelnydavo 19,1 taško, atkovodavo 7,4 kamuolio ir atlikdavo 2,4 rezultatyvaus perdavimo.