Lietuvos kariuomenės dienos proga J. Valančiūnas į „Staples Center“ areną atvyko pasipuošęs kariška apranga, o ten jį sutiko nemažas būrys JAV gyvenančių lietuvių, iš anksto įsigijusių bilietus į „Raptors“ ir „Clippers“ rungtynes.

J. Valančiūnas bendravo su Los Andželo tautiečiais, dalijo jiems autografus, o po rungtynių socialiniame tinkle „Facebook“ prisipažino, kad tokios paramos jam labai reikėjo.

„Ačiū visiems lietuviams fanams Los Andžele, kurie atvyko pasakyti „labas“. Šios dienos man buvo sunkios, tačiau jūsų palaikymas man reiškia labai daug“, – parašė J. Valančiūnas.
Jonas Valančiūnas, lietuviai sirgaliai

Kairės rankos bevardis pirštas J. Valančiūnui lūžo per šeštadienio rytą vykusias rungtynes tarp „Raptors“ ir Los Andželo „Lakers“ – per ranką labai nesėkmingai lietuviui sudavė varžovų žvaigždė Kobe Bryantas.

Operacijos J. Valančiūnas išvengs, tačiau į aikštelę sugrįžti galės tik po Naujųjų metų. Skelbiama, kad lietuvis sveiks maždaug 4-8 savaites.

Be lietuvio pirmąsias rungtynes žaidusi Toronto komanda „Clippers“ krepšininkus įveikė 91:80.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)