„Cavaliers“ Minesotos komandai siūlo gynėją Dioną Waitersą, 2013 metų pirmąjį NBA šaukimą Anthony Bennettą ir pirmojo raundo šaukimą ateities naujokų biržoje.

Tačiau tokie mainai neįvyks, nes „Timberwolves“ nori gauti pirmąjį 2014-ais pašauktą Andrew Wigginsą, tačiau „Cavaliers“ naujoko iškeisti nenori. Klivlando klubo vadovai sieks surasti trečią komandą, kad galėtų įsigyti K. Love ir neprarasti A. Wigginso.

25-erių metų triskart „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvis K. Love praėjusiame sezone per rungtynes pelnydavo po 26.1 taško ir atkovodavo po 12.5 kamuolio.

Tuo tarpu, ispanas Pau Gasolis pamažu artėja prie susitarimo su Čikagos „Bulls“ klubu, praneša ispanų laikraštis „Marca“.

Dėl aukštaūgio taip pat kovoja ir dabartinė jo komanda Los Andželo „Lakers“ bei lygos čempionė San Antonijaus „Spurs“ ekipa.

Anot šaltinių, P. Gasolis „Bulls“ klubui yra daug didesnis prioritetas net ir už ilgai viliojamą Carmelo Anthony, kuris veikiausiai liks Niujorko „Knicks“ klube.

Ispanijos rinktinės žvaigždė praėjusiame sezone per mačą įmesdavo po 17.4 taško bei sugriebdavo po 9.7 atšokusio kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)