San Paule žurnalistai paklausė K. Bryanto, ką jis laikytu geriausiais visų laikų NBA žaidusiais užsieniečiais.

„Dirkas Nowitzki yra geriausias visų laikų užsienietis, – nedvejodamas pareiškė Bryantas. – Po jo į sąrašą turiu įtraukti savo komandos draugą Pau Gasolį. Jis visuomet buvo vienas geriausių, vienas daugiausiai įgūdžių turinčių krepšininkų.

Tuomet turbūt Emanuelis Ginobili, o po to – Draženas Petrovičius, Vlade Divacas, Arvydas Sabonis.

Turbūt pamirštu dar daugiau žaidėjų, tačiau paminėtos pavardės man į galvą atėjo pirmiausia. Ir dar Tony Parkeris“, - geriausius užsieniečius, rungtyniavusius NBA lygoje vardijo K. Bryantas.

K. Bryantui ne kartą teko žaisti prieš A. Sabonį, įskaitant ir 2000 metų NBA Vakarų konferencijos finalo seriją. Tuomet trečiose rungtynėse K. Bryantas besibaigiant dvikovai blokavo lietuvio metimą, kuris galėjo išplėšti pergalę.

Seriją „Lakers“ laimėjo 4:3, o jums siūlome prisiminti šį epizodą:

„Šlovės muziejaus“ narys A.Sabonis NBA žaidė septynerius metus ir vidutiniškai rinkdavo po 12 taškų ir atkovodavo 7,3 kamuolio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)