Utenos komandai 18 taškų pelnė Aaronas Bestas, 13 – Jamaras Diggsas (5 rez. perd.), 11 – Vaidas Čepukaitis, 8 – Rolandas Jakštas.

Iš varžovų ant parketo geriausiai jautėsi Carlas Englishas (18 tšk.), Javieras Beiranas (13 tšk.) ir Aaronas Doornekampas (11 tšk.).

„Juventus“ verstis turėjo be visam sezonui iš rikiuotės iškritusio kapitono Armino Urbučio, kuriam pirmadienį buvo atlikta kelio operacija, ir be Gyčio Sirutavičiaus, kuris gydosi plyšusį kojos raumenį.

Tenerifės klubas į Uteną taip pat atvyko su nuostoliais: vieni iš Ispanijos ACB lygos lyderių savo gretose neturėjo dėl čiurnos raiščių traumos Ispanijoje likusio Mariaus Grigonio.

FIBA Čempionų lygos sezono starte uteniškiai laimėjo abejas rungtynes: 91:84 pranoko Strasbūro SIG ir 69:59 – Ostendės „Telenet“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)