A. Šikšnius buvo labai arti susitarimo su „Juventus“ klubu ir praėjusio sezono viduryje, tačiau paskutinę akimirką sutartis nebuvo pasirašyta, o puolėjas nusprendė likti Kėdainių „Nevėžio“ gretose. Visgi po kurio laiko šoklusis puolėjas persikėlė į Prienų ekipą.

Atstovaudamas „Nevėžio“ klubui A. Šikšnius Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybėse per 32 aikštelėje praleistas minutes rinko po 12,9 taško, atkovojo po 3,6 kamuolio bei atliko po 2 rezultatyvius perdavimus.

„Prienų“ ekipoje krepšininkas sužaidė septynis susitikimus ir žaidė kiek kukliau: 5,9 taško, 2,1 atkovoto kamuolio bei 1,7 rezultatyvaus perdavimo per 18 minučių.

Praėjęs sezonas krepšininkui baigėsi kiek anksčiau dėl čiurnos traumos. Susižeidęs puolėjas kiek paskubėjo grįžti į aikštelę ir dėl to trauma paūmėjo, o medikams teko atlikti operaciją.

Per savo karjerą puolėjas taip pat yra žaidęs Vilniaus „Sakalų“, Šiaulių „Šiaulių“, Vilniaus „Lietuvos ryto“ bei Vilniaus „Perlo“ komandos. Sykį A. Šikšnius bandė ragauti ir legionieriaus duonos - žaidė Vokietijos Beirauto BBC ekipoje.

Puikiu šuoliu pasižyminti krepšininkas 2008-ais metais laimėjo Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) „Oro Karaliaus“ konkursą, o po metų analogišką laimėjimą pasiekė ir LKL pirmenybėse.

Į komandą atvykus A. Šikšniui, „Juventus“ klubas baigė komplektaciją artėjančiam sezonui. Utenos klubo marškinėlius taip pat vilkės Darius Pakamanis, Simas Buterlevičius, Edgaras Stanionis, amerikietis Rashaunas Broadusas, Saulius Kulvietis, Vadas Dabkus, Vaidas Čepukaitis, Nikita Barinovas bei jaunieji uteniškiai Jaunius Davniukas ir Arijus Pašakarnys.

Šeštadienį „Juventus“ ekipa žais antrąsias kontrolines rungtynes Vilniuje su Valdemaro Chomičiaus treniruojamu Dnepropetrovsko „Dnipro“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją