Pasak J. Štreimikytės-Virbickienės, mokiniai buvo labai šaunūs ir stengėsi taisyklingai atlikti visus rodomus pratimus.

„Mokiniams parengiau pakankamai intensyvią treniruotę, po kurios visi kartu dar ir žaidėme krepšinį. Buvo malonu matyti, kad prieš tai išsakyti patarimai liko išgirsti ir mokiniai parodė puikius savo sugebėjimus. Pasibaigus pamokai, stengiausi pristatyti tai, kas yra svarbiausia, norint tapti savo srities čempionu bei akcentuoti sporte itin svarbų pagarbos vienas kitam ir autoriteto klausimus“, – pasakojo J. Štreimikytė-Virbickienė.

Pamoka su čempione buvo pratęsta bendra diskusija. Pokalbio su čempione metu moksleiviai sužinojo apie tinkamus užkandžius po sporto bei vandens svarbą. Sportininkė dalino moksleiviams autografus.

Tai buvo jau trečias trijų kartų čempionių apsilankymas mokyklose iš penkių suplanuotų.

Projekte „Ateities čempionai“ dalyvauja buvusi krepšininkė J. Štreimikytė-Virbickienė, pasaulio dviračių treko čempionė Simona Krupeckaitė bei bėgikė Eglė Balčiūnaitė.
Jurgita Štreimikytė-Virbickienė su Seirijų gimnazistais
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją