„Jau senokai buvau seminare Lietuvoje“, – sakė J. Kazlauskas.

Treneris kolegoms pirmadienį vedė seminarą tema „Greito puolimo organizavimas ir perėjimas į pozicinį žaidimą“ ir neabejojo, kad mažiau patyrusiems treneriams tokie renginiai yra naudingi.

„Treneris kartais turi daug minčių, bet abejoja. Kartais išgirsti patvirtinimą iš labiau patyrusio yra labai gerai. Nebūtinai tai turi būti nauji dalykai – kiekvieną dieną dviračio neišrasi. Dabartinis krepšinis yra toks, kad viskas susideda iš smulkių niuansų, iš mažų mikro-dvikovų“, – įsitikinęs treneris.

„Žalgiris“ gali nustebinti“

J. Kazlauskas šiuo metu netreniruoja jokios klubinės komandos. Treneris neslėpė, kad sulaukė pasiūlymų, tačiau pasiekti susitarimo nepavyko.

„Jeigu niekas neįvyko tai ir nėra ko komentuoti. Pasiūlymų buvo, bet dėl tam tikrų sumetimų buvo pasakyta „ne“, - DELFI pasakojo J. Kazlauskas.

Treneris taip pat teigė sekantis savo buvusių komandų – Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ – žaidimą Eurolygoje.

„Žalgiris“ šį sezoną sužaidė ir geresnių, ir prastesnių rungtynių. Galbūt žiūrovai iš žalgiriečių daugiau reikalauja, nes Kaune žaidžia keletas patyrusių žaidėjų.

Bet „Žalgiris“ pateko į šešioliktuką. Kaip pateko – jau nesvarbu. Jie pateko ir pateko trečiu numeriu. Dabar jiems reikia stengtis gražiai sužaisti šešioliktuke. Aš manau, kad „Žalgiris“ pateko į pakankamai gerą pogrupį. Manau, kad šiame etape gali būti nemažai staigmenų – ir tas pats „Žalgiris“ gali pakovoti dėl patekimo į kitą etapą“, – sakė J. Kazlauskas.

Krepšinio specialisto manymu, „Lietuvos ryto“ krepšininkai, gerai startavę Eurolygoje, jautė įsipareigojimą tęsti sėkmingą žaidimą, o tai vilniečiams galėjo turėti neigiamos įtakos.

„Lietuvos rytas“ paskelbė, kad jaunina komandą. Tą jie ir padarė. Vilniečiai labai gražiai pradėjo sezoną – gal niekas nesitikėjo pergalės prieš „Efes Pilsen“. Tai juos įpareigojo. Vilniečiai žaidė pakankamai neblogai, tik „sugriuvo“ keleriose paskutinėse rungtynėse“, – sakė J. Kazlauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją