"Jazz" į priekį vedė puolėjai: Carlosas Boozeris pelnė 30 taškų ir atkovojo 13 kamuolių, o Mehmetas Okuras surinko 23 taškus ir atkovojo net 18 kamuolių. Vis solidesnį žaidimą demonstruojantis rusas Andrejus Kirilenka įmetė 20 taškų, atkovojo 9 kamuolius ir blokavo 6 metimus.

Per paskutinius du susitikimus A.Kirilenka blokavo net 13 metimų.

"Warriors" krepšininkų gretose Š.Jasikevičius nežaidė, o rezultatyviausi buvo gynėjai Baronas Davisas (36 tšk.) ir Jasonas Richardsonas (27 tšk.).

Aikštės šeimininkai sugebėjo atsitiesti po "karių" spurto 12:1 įpusėjus ketvirtajam kėliniui ir išplėšti pratęsimą, kurio metu varžovams teleido pelnyti 4 taškus.

Pirmajame kėlinyje "Jazz" neteko naujoko gynėjo Dee Browno, kuris susižeidė kaklą ir turėjo palikti aikštę.

Jutos komandai taip pat beveik tris kėlinius negalėjo padėti kitas gynėjas Derekas Fisheris, kurio dukrai Niujorke buvo atlikta vėžio operacija. Tačiau rungtynių metu grįžęs, krepšininkas tiesiai iš lėktuvo atskubėjo į Solt Leik Sičio areną ir žengė į aikštę, emociškai užvesdamas visą komandą.

Negana to, žaidėjas pratęsimo metu pelnė visus savo 5 taškus, pataikydamas visus metimus, ir padėjo "Jazz" išnaudoti namų aikštės pranašumą ir švęsti antrąją pergalę konferencijos pusfinalyje.

"Neįtikėtina. Mano duktė jaučiasi puikiai. Ji šiandien buvo sėkmingai operuota Niujorke. Aš spėjau grįžti ir iš lėktuvo - tiesiai čia. Nežinau ką ir bepasakyti", - džiūgavo D.Fisheris.

"Warriors" išprovokavo 23 šeimininkų klaidas, tačiau beviltiškai pralaimėjo kovą po krepšiais 32-60.

Trečiosios komandų rungtynės penktadienį vyks Oklende.

"GSW": Baronas Davisas 36 taškai (4/9 trit., 7/13 dvit., 6/7 baudų; 7 rez. perd., 4 per. kam.), Jasonas Richardsonas 27 (5/10 trit., 4/10 dvit., 4/7 baudų), Stephenas Jacksonas 18 (4/18 metimų), Alas Harringtonas 17, Mattas Barnesas 12 (7 atk. kam.).

"Jazz": Carlosas Boozeris 30 (9/14 dvit., 12/14 baudų; 13 atk. kam., 6 kld.), Mehmetas Okuras 23 (3/7 trit., 6/8 dvit., 2/3 baudų; 18 atk. kam.), Andrejus Kirilenko 20 (9 atk. kam., 6 blk.), Deronas Williamsas 17 (14 rez. perd.), Gordanas Giričekas ir Paulas Millsapas (6 atk. kam.) po 10.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją