Akistatos prieš Bruklino „Nets“ ekipą trečiame kėlinyje lietuvis pelnė 4 taškus iš eilės, bet suklydo puolime ir prasižengė gynyboje, todėl Dwane'o Casey sprendimu ant parketo pasirodė Bismackas Biyombo. Kulniuodamas link atsarginių žaidėjų suoliuko išreiškė nepasitenkinimą.

„Youtube“ svetainėje šis vaizdo įrašas pavadintas „Jonas Valančiūnas nepatenkintas treneriu Casey“, bet pats 23-ejų uteniškis turėjo visai kitą šio įvykio versiją.

„Jūs žurnalistai neturite išvis apie ką rašyti. Nei aš pykau ant trenerio, nei ką. Buvau nepatenkintas pražanga, kurią gavau gynyboje. O jus paėmėte ir sukėlėte kaip visada kažkokią naujieną – jeigu pasirodė, tai dar nereiškia, kad taip ir buvo! Turėkite tai omenyje!“, – savo nepasitenkinimą feisbuke ironiška šypsenėle palydėjo JV.

„Raptors“ svečius iš Bruklino įveikė 112:110, o J. Valančiūnas per 27 minutes pelnė 6 taškus ir po krepšiais sugriebė atšokusių 12 kamuolių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)