„Šiandien buvo atlikti tyrimai, po kurių paaiškėjo, kad trauma nėra rimta: lūžių nėra, tik nykščio kapsulės patempimas. Pasak rinktinės gydytojų, krepšininkui prireiks poros dienos poilsio, po kurių jis vėl galės treniruotis su komanda“, – pranešė komandos atstovas Linas Kunigėlis.

Kauno „Žalgirio“ narys traumą patyrė trečio kėlinio viduryje, kuomet kryptelėjo čiurną. Po nesėkmingo kontakto jis nušlubavo iki pat atsarginių žaidėjų suolelio galo ir gydytojų priežiūroje išbuvo visą likusią rungtynių dalį.

Šiuo metu kartu su R. Seibučiu Jono Kazlausko dispozicijoje yra 16 kandidatų, bet po savaitės treneris žada „atkabinti“ du krepšininkus – į turnyrą Brazilijoje vyks 14 žaidėjų.

„Branduolys mano galvoje yra, bet dėl kitų kandidatų dar nesu apsisprendęs“, – per daug į kalbas nesivėlė 61-erių specialistas.

Dabar lietuviams gimtinėje liko sužaisti vos tris draugiškus mačus, o kita jų varžovė – Olandijos komanda, su kuria jie susigrums jau antradienį Alytuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)