Nepaisant penktojo pralaimėjimo, su šešiolika pergalių "Hapoel" klubas išliko antroje Izraelio pirmenybių lentelės vietoje.

Primename, kad prieš savaitę "Hapoel" klubą sutriuškino amžinas jų priešininkas Simo Jasaičio Tel Avivo "Maccabi" klubas, sutriuškinęs sostinės ekipą 119:86.

Dvikovą su absoliučiu Izraelio pirmenybių autsaideriu (6 pergalės, 15 pralaimėjimų, paskutinė, dešimtoji, vieta) "Hapoel" krepšininkai pradėjo užtikrintai ir sėkmingai, tačiau jau antrajame kėlinuke palūžo ir į savo krepšį praleido net (!) 52 taškus.

Labiausiai prie pergalės prisidėjo 37 taškus Marcusas Hattenas, kuris prieš savaitę vykusiame Izraelio čempionato mače surinko vos 2 taškus. Po 17 taškų pridėjo Ricardo Marshas ir Demarco Johnsonas, 12 - Chananas Colmanas, 11 - Oras Eytanas.

"Hapoel" komandoje rezultatyviausiai žaidė Mario Austinas (9 atk.kam.) ir Horace Jenkinsas, pelnę po 19 taškų, Jurica Golemacas pridėjo 13, Droras Hagagas - 12 ir Meiras Tapiro - 9 taškus.

Įdomu tai, kad Aškelono "Ironi" klubas šį sezoną pasižymėjo jau ne pirmą kartą. Balandžio pradžioje "Ironi" krepšininkai tik po 6 pratęsimų ir daugelio rekordų pagerinimo turėjo pripažinti tos pačios "Hapoel" ekipos pranašumą 146:151.