Mindaugas Kuzminskas rungtynes pradėjo ant atsarginių žaidėjų suolelio, bet nuo jo pakilęs padarė tai, ko Joanas Plaza iš jo tikėjosi. Antro kėlinio pradžioje rezultatas buvo lygus (20:20), bet tuomet andalūzai 6 minučių atkarpą laimėjo 20:10, o lietuvis spurto metu pelnė net 12 taškų.

„Pagaliau M. Kuzminskas demonstruoja tokį žaidimą, kokio iš jo tikisi J. Plaza. Kai jo riešas įšyla, jį sustabdyti sunku“, - rašo ispanų spauda.

25-erių M. Kuzminskas iš viso ant parketo praleido 17 minučių, per kurias įmetė 13 taškų (2/5 dvit., 2/5 trit., 3/4 baud. met.), atkovojo kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 2 varžovų pražangas ir surinko 10 naudingumo balų.

Praėjusiame sezone visus įmanomus titulus laimėjęs Madrido „Real“ klubas naujajame startavo prarasdamas vieną iš jų. Ispanijos Supertraurės pusfinalyje Pablo Laso auklėtiniai 79:94 (17:17, 20:29, 15:26, 27:22) nusileido Malagos „Unicaja“ krepšininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)