Desperatiški „Maccabi“ krepšininkų mėginimai išsigelbėti paskutinėse Eurolygos reguliariojo sezono rungtynėse su Stambulo „Darussafaka“ komanda tapo pajuokos objektu.

Patekti į kitą turnyro etapą žydai galėjo tik Stambule iškovoję pergalę 11 taškų persvara, tačiau ketvirtojo kėlinio pabaigoje suprato, kad to padaryti nepavyks. Esant lygiam rezultatui (65:65) svečiai specialiai prametė net 4 baudos metimus, taip tikėdamiesi „ištraukti“ pratęsimą ir per jį pamėginti susikrauti reikalingą persvarą, tačiau to padaryti nesugebėjo.

Nors „Maccabi“ laimėjo rungtynes 70:66, į TOP-16 komanda nepateko ir toliau žais Europos taurėje, kur vienoje grupėje varžysis su Kazanės „Uniks“, Liublianos „Olimpija“ ir Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“.

Jau sezonui prasidėjus komandos vairą perėmęs Ž. Tabakas gelbėtoju netapo ir neslėpė kartėlio nuo Izraelio žiniasklaidos.

„Su tokiu žaidimu? Su tokiu žaidimu mums Europos taurės komandos tiesiog išspardys užpakalius“, – rėžė krepšinio specialistas.

„Aš esu viskuo labai nusivylęs. Mano tikslas buvo reabilituoti komandą, tačiau dėl traumų ir kitų aplinkybių to padaryti nepavyko. Bandymas gelbėtis siekiant pratęsimo buvo negražus – niekada nenorėčiau to pakartoti“, – konstatavo kroatas.

Dabar jam teks iš naujo mėginti reabilituoti Tel Avivo komandą – Europos taurės antrasis etapas startuos tik sausio 5 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją