Per rungtynes diskvalifikacinėmis pražangomis nubausti Gintaras Leonavičiaus iš „Lietkabelio“ komandos ir Saulius Kulvietis iš „Vytauto“ turės praleisti šio savaitgalio rungtynes. Klubams už nesuvaldytas šių žaidėjų emocijas taip pat paskirtos baudos po 440 eurų. G. Leonavičius praleis mačą su Alytaus „Dzūkija“, o S. Kulvietis – Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.

Bausmės neišvengė ir kitas „Lietkabelio“ krepšininkas. Dėl agresyvių ir žeminančių Žygimanto Skučo veiksmų varžovo atžvilgiu, Panevėžio klubui skirta 150 eurų bauda.

„Vytauto“ ekipai kainuos ir klubo trenerio veiksmai. Už viešą kritiką teisėjams iškart po rungtynių, klubo strategui Virginijui Šeškui skirta 300 eurų bauda.

Nuobaudų neišvengė ir situacijos nesuvaldę teisėjai. Vyriausiasis rungtynių teisėjas Vilius Mačiulaitis negalės teisėjauti 3 savaites, teisėjas Martynas Gudas – 2 savaites, o Artūrui Šukiui skirtas įspėjimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)